Voor Particulieren

Overlijdensrisicoverzekeringen

Financiële bescherming voor u en uw dierbaren

Bij elke levensfase horen andere verantwoordelijkheden, prioriteiten en behoeften aan financiële bescherming. Wij beschermen door het aanbieden van een Overlijdensrisicoverzekering en een Overlijdensrisicoverzekering met dekking bij terminale ziekte.

Wij hebben een productaanbod van flexibele overlijdensrisicoverzekeringen en verzekeringsoplossingen bij terminale ziekte. De overlijdensrisicoverzekering sluit aan bij de behoefte aan financiële bescherming van achterblijvende gezinsleden of andere afhankelijke personen en voorziet in de eenmalige uitkering van een vast bedrag bij overlijden door een ongeval, ziekte of natuurlijke oorzaak. Wij kunnen variabele verzekerde bedragen bieden, afhankelijk van de individuele situatie.

De Overlijdensrisicoverzekering met dekking bij terminale ziekte voorziet tevens in de eenmalige uitkering van een vast bedrag indien een terminale ziekte wordt gediagnosticeerd en de levensverwachting wordt bekort, zodat de uitkering beschikbaar komt wanneer die het hardste nodig is.

Dekking wanneer u die nodig heeft - snel

De meeste dekkingen zijn snel en eenvoudig af te sluiten, of het een standaard overlijdensrisicoverzekering betreft of een polis op maat met meer complexe dekkingen. Voor sommige polissen hoeft u niet meer dan vijf vragen te beantwoorden.