Voor Particulieren

Ongevallenverzekeringen

Wij verliezen we nooit uit het oog dat we mensen verzekeren. We helpen onze klanten en hun gezinnen de financiële gevolgen van ongeval of ziekte te verminderen. Het bieden van financiële zekerheid en ondersteuning aan onze klanten in tijden van nood is het belangrijkste dat we doen.

Ons productaanbod van scherp geprijsde en flexibele Ongevallenverzekeringen biedt een antwoord op de ingrijpende emotionele en financiële gevolgen van onvoorziene gebeurtenissen. Wij beschikken over één van de langste track records in het aanbieden van ongevallendekking en ontwikkelt producten op basis van uitvoerig marktonderzoek. Daarbij staan ons steeds de behoeften van de klant en zijn of haar gezin voor ogen.

Het afsluiten van onze Ongevallenverzekeringen gebeurt voornamelijk via makelaars en partner- en sponsororganisaties die hun klanten aan ons toevertrouwen. De meeste ongevallenverzekeringen zijn verkrijgbaar op multinationale basis via het wereldwijde netwerk van ons bedrijf en sommige dekkingen zijn direct door consumenten zelf af te sluiten.

Ongevallenverzekering Producten

Blijvende Invaliditeit

Bij Blijvende Invaliditeit bieden wij een snel en effectief antwoord op de gevolgen van een ongeval dat het normale functioneren van de getroffene voor lange tijd beïnvloedt.

Kom meer te weten
Persoonlijke Ongevallenverzekering

De Persoonlijke ongevallenverzekering is ontwikkeld om via de uitkering van een vast bedrag snel en effectief te reageren op elk mogelijk ongeval.

Kom meer te weten
Ernstige Ziekten

Ernstige ziekten kunnen een ingrijpende invloed op de levens van mensen hebben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ernstige ziekten nog steeds tot de grootste zorgen op het gebied van gezondheid behoren.

Kom meer te weten
Vragen of opmerkingen?