Home

Voor Particulieren

Wij verliezen nooit uit het oog dat we mensen verzekeren. We helpen onze klanten en hun gezinnen de financiële gevolgen van ongeval of ziekte te verminderen.

Het bieden van financiële zekerheid en ondersteuning aan onze klanten in tijden van nood is het belangrijkste dat we doen.

Exclusieve Motorrijtuigen

Chubb heeft diverse mogelijkheden voor het verzekeren van exclusieve motorrijtuigen.

Masterpiece Verzekering

Voor de vermogende particulier, die hoge eisen stelt aan de bescherming van privébezit als woning(en), luxe inboedels, kostbare sieraden en kunst(verzameling) heeft Chubb het product Masterpiece® ontwikkeld.

Ongevallenverzekeringen

Wij verliezen we nooit uit het oog dat we mensen verzekeren. We helpen onze klanten en hun gezinnen de financiële gevolgen van ongeval of ziekte te verminderen. Het bieden van financiële zekerheid en ondersteuning aan onze klanten in tijden van nood is het belangrijkste dat we doen.

Overlijdensrisico-verzekeringen

Financiële bescherming voor u en uw dierbaren. Bij elke levensfase horen andere verantwoordelijkheden, prioriteiten en behoeften aan financiële bescherming. Wij beschermen door het aanbieden van een Overlijdensrisicoverzekering en een Overlijdensrisicoverzekering met dekking bij terminale ziekte.

Reisverzekeringen

Of u nu op een korte reis bent, een tweeweekse vakantie of een backpack avontuur, u kunt de reisverzekering kiezen die bij uw trip past. U betaalt niet voor dekking die u eenvoudig niet nodig heeft. Wij zijn duidelijk over de voordelen en opties zodat u kunt bepalen welke dekking voor u het beste is. Wij bieden ook reisverzekeringen voor buitenlandse studenten in Europa en voor studenten die in het buitenland stage lopen.

Welzijn

Ernstige ziekten kunnen een ingrijpende invloed op de levens van mensen hebben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ernstige ziekten nog steeds tot de grootste zorgen op het gebied van gezondheid behoren.