Home

Chubb Easy Solutions

  • Gemakkelijk en snel 24/7 online dekking regelen
  • Offertes en polissen direct digitaal beschikbaar
  • Al uw dossiers centraal opgeslagen en toegankelijk
Direct inloggen
NL Chubb Easy Solutions
Chubb Easy Solutions

Chubb Easy Solutions is speciaal ontwikkeld voor het intermediair. Via ons platform kunt u als intermediair snel en eenvoudig zelf offertes genereren en polissen afsluiten voor cyber-, ongevallen en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen. Bekijk de video voor meer informatie.

Contact

Via Chubb Easy Solutions kunt u op snelle en efficiënte wijze zaken met ons doen. Hoewel het platform gemakkelijk in gebruik is, kunnen er natuurlijk altijd vragen zijn of behoefte aan ondersteuning. Daarbij helpen wij u dan natuurlijk ook graag zo snel mogelijk. Op kantoortijden bereikt u ons op onderstaand telefoonnummer en/of emailadres. Één van onze experts helpt u dan zo snel mogelijk weer op weg.

Telefoon: 010-2894127

Email: easysolutions.nl@chubb.com

Veelgestelde vragen

Toegang

Hoe kan ik toegang aanvragen?

U kunt toegang tot Chubb Easy Solutions aanvragen door een email te sturen naar easysolutions.nl@chubb.com.

Hoe kan ik inloggen?

U kunt met uw emailadres en wachtwoord inloggen via https://easysolutions.chubb.com.

Wat doe ik als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Indien u uw wachtwoord hebt vergeten, kunt u op de inlogpagina klikken op 'wachtwoord vergeten'. U ontvangt dan per email een link om uw wachtwoord te resetten.

Wat doe ik als ik mijn gebruikersnaam vergeten ben?

Uw gebruikersnaam is in principe uw emailadres. Mocht u er alsnog niet in slagen in te loggen, dan kunt u het beste een email sturen naar easysolutions.nl@chubb.com of bellen met 010-2894127. Onze medewerkers helpen u dan graag verder.

Wat doe ik als mijn emailadres gewijzigd is?

U kunt uw emailadres zelf aanpassen op de pagina 'Mijn gegevens'. U kunt echter niet zelf uw gebruikersnaam (veelal uw emailadres) aanpassen. Daarvoor kunt u het beste een email sturen naar easysolutions.nl@chubb.com of bellen met 010-2894127. Onze medewerkers helpen u dan graag verder.

Verzekeringsproducten

Welke verzekeringsvormen kan ik via Chubb Easy Solutions afsluiten?

Op dit moment kunt u via Chubb Easy Solutions verzekeringen afsluiten voor cyber, bestuurdersaansprakelijkheid en ongevallen. Meer producten zullen snel volgen.

Waar vind ik meer informatie over de producten van Chubb Easy Solutions?

In Chubb Easy Solutions kunt u op de pagina 'producten' per product de polisvoorwaarden, kwalificaties en eventueel marketing materiaal raadplegen en downloaden.

Hoe verschilt de cyberpolis via Chubb Easy Solutions van die via het pre-priced proposal (ppp)?

In dit document hebben we de voornaamste verschillen voor u uiteen gezet.

Wat zijn de voornaamste wijzigingen met betrekking tot de ongevallenpolis?

De voorwaarden van de ongevallenpolis zijn met de komst van Chubb Easy Solutions niet gewijzigd.

Offertes en aanvragen

Hoe lang zijn offertes geldig?

Offertes voor ongevallen- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen hebben een geldigheidsduur van 6 maanden. Offertes voor cyberverzekeringen zijn 2 maanden geldig.

Wat doe ik als mijn klant niet akkoord is met de offerte?

Indien de klant niet akkoord is met de offerte kunt u deze digitaal afleggen. Doet u dit niet, dan krijgt de offerte na 6 maanden automatisch de status 'expired'. U kunt het dossier dan onder die statusvermelding terugvinden.

Wat doe ik als mijn klant akkoord is met de offerte?

Indien uw klant de offerte accepteert, verzoeken wij u het in de offerte opgenomen Overzicht Verstrekte Informatie door uw klant te laten controleren en de offerte te laten ondertekenen. Ga vervolgens naar https://easysolutions.chubb.com, open de offerte en vervolg het proces om de polis af te sluiten. De polis wordt direct opgemaakt en per e-mail naar u verstuurd. De getekende offerte is voor uw eigen administratie.

Wat doe ik als mijn offerte is verlopen?

Indien een offerte is verlopen, dan verdwijnt deze uit de werkvoorraad. De offerte kan niet gereactiveerd worden en de aanvraag dient opnieuw gedaan te worden. De klantgegevens zijn echter wel bewaard gebleven en kunnen eenvoudig opnieuw gebruikt worden.

Wat gebeurt er als mijn aanvraag maatwerk wordt?

Indien aanvragen niet binnen de kaders van Chubb Easy Solutions passen, worden zij aangemerkt als maatwerk. Dit heeft als gevolg dat de aanvragen worden neergelegd bij de relevante underwriter. De terugkoppeling zal volgen via Chubb Easy Solutions of direct via de underwriter.

Chubb EasyQuote

Kan ik mijn EasyQuote account gebruiken om in te loggen op Chubb Easy Solutions?

Uw Chubb EasyQuote inloggegevens kunnen niet gebruikt worden om in te loggen op Chubb Easy Solutions. Indien u een account wenst aan te maken voor Chubb Easy Solutions kunt u een email sturen naar easysolutions.nl@chubb.com.

Is Chubb Easy Solutions de vervanger van Chubb EasyQuote?

Op termijn zal Chubb EasyQuote geheel vervangen worden door Chubb Easy Solutions. Vooralsnog blijven beide platformen naast elkaar bestaan. Via Chubb Easy Solutions kunt u verzekeringen afsluiten voor cyber, bestuurdersaansprakelijkheid en ongevallen. Op dit moment kunnen via Chubb EasyQuote nog verzekeringen worden afgesloten voor beroepsaansprakelijkheid. U kunt met uw Chubb EasyQuote gegevens inloggen via www.chubbeasyquote.com.

Overige vragen

Kan ik Chubb Easy Solutions alleen gebruiken voor kleine ondernemingen?

Ook aanvragen voor grotere ondernemingen kunnen via Chubb Easy Solutions ingediend worden. Deze aanvragen zullen dan als maatwerk geclassificeerd worden en bij een underwriter terechtkomen. De betreffende underwriter zal u dan terugkoppeling geven, al dan niet via Chubb Easy Solutions.

Hoeveel bedraagt de commissie op verzekeringen?

De commissie is standaard ingesteld op 20%. U kunt dit echter zelf aanpassen naar een percentage tussen 0-25%. De premie verandert evenredig met de commissie mee.

Kan ik mutaties (bijv. adreswijziging) zelf doorvoeren?

Helaas kunt u zelf geen mutaties doorvoeren. Voor mutaties kunt u contact opnemen via easysolutions.nl@chubb.com of bellen met 010-2894127. Onze medewerkers helpen u dan graag verder.