Welkom

Wij bieden in de Benelux een scala aan verzekeringsproducten voor particulieren, families en bedrijven. Wij hebben onder andere verzekeringsproducten op het gebied van Ongevallen & Welzijn, Financial Lines, Transport, Brand- en Bedrijfsschade, Aansprakelijkheid, Reizen en Overlijdensrisico.

Lees meer
Bekijk hier het laatste Progress Magazine

 

Lees nu (in het Engels) 
Business Class Travel

Wij begrijpen de veranderde behoeftes van zakenreizigers. Met Business Class Travel bieden wij bedrijven een toonaangevende dekking op maat. Waar gewenst opgezet als een multinationaal verzekeringsprogramma dat voldoet aan de lokale regels in diverse rechtsgebieden en, afhankelijk van de bestemming, inclusief aanvullende veiligheidsdiensten. Onze assistentieservice is 24/7 beschikbaar. Dankzij deze allesomvattende benadering zijn wij in staat om werknemers ondersteuning te bieden wanneer die het meest nodig is, waar zij zich ook bevinden.

Lees meer (in het Engels) 
Privacy Bescherming

De Chubb verzekering voor Privacy Bescherming benadert traditionele netwerkaansprakelijkheid met een nieuw alternatief. Deze verzekering richt zich op privacyaansprakelijkheid die voortkomt uit verlies van computerapparatuur, schending van netwerkbeveiliging en menselijke fouten. Het dekt bedrijven zelfs voor vergissingen gemaakt door externe dienstverleners.

Lees meer 

Bekijk onze video en leer wat Chubb voor u kan betekenen.