Welkom

Chubb biedt schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen, aanvullende verzekeringen bij ziekte, herverzekeringen en levensverzekeringen aan een diverse groep zakelijke en particuliere klanten. Uitgebreide verzekeringsexpertise- en ervaring stellen Chubb in staat risico's op deskundige wijze te beoordelen, accepteren en managen.

Lees meer
Benelux Risk Forum 31 May 2018

On 31 May 2018 Chubb will organise its exclusive annual event for risk and insurance managers: the Benelux Risk Forum. This year's forum will focus on 'managing risks while embracing opportunities'. Speakers include Prince Constantijn van Oranje-Nassau, Rutger van Zuidam and some of Chubb's senior experts. In the morning prior to the forum, Chubb will organise its Young Insurance Masterclass which has two themes: personal career navigation and catastrophe risk insurance.

More information and registration 
Bekijk hier het laatste Progress magazine
Downloaden (Engelstalig) 
Business class travel

Wij begrijpen de veranderde behoeftes van zakenreizigers. Met Business Class Travel bieden wij bedrijven een toonaangevende dekking op maat. Waar gewenst opgezet als een multinationaal verzekeringsprogramma dat voldoet aan de lokale regels in diverse rechtsgebieden en, afhankelijk van de bestemming, inclusief aanvullende veiligheidsdiensten. Onze assistentieservice is 24/7 beschikbaar. Dankzij deze allesomvattende benadering zijn wij in staat om werknemers ondersteuning te bieden wanneer die het meest nodig is, waar zij zich ook bevinden.

Lees meer
Cyber

Cyberrisico's liggen op de loer en incidenten kunnen verstrekkende gevolgen hebben voor zowel de financiële positie als de reputatie van een bedrijf. Zelfs met een breed scala aan beveiligsmaatregelen kan een cyberincident nooit uitgesloten worden. Daarom kunnen bedrijven maar beter op de 'worst case' voorbereid zijn om de gevolgen van een eventueel incident te beperken.   

Lees meer